JOUR DYGNET RUNT!

Vi finns till hands när ni behöver hjälp
Norrköping 011-139355 / Linköping 013-139355 / Mjölby 0142-13935
logga2

Bilder från våra olika arbeten

Klicka på bilderna för att se dem större och läsa mer.
1 - Så här ser det ut när man öppnar bakdörrarna till vår minsta spolbil. Bilen är fullproppad med diverse verktyg för avloppsarbete. Men inte minst ett kraftfullt spolaggregat med dubbla spolvindor och hetvattenpanna.
2 - Trånga innergårdar, eller smala gångar är inget problem för vår minsta spolbil. Här på uppdrag åt Brf Björkliden, där vi spolade avlopp i kök & tvättstuga i 43st lägenheter.
3 - Svenska Skogsplantor anlitade oss för spolningar av grundvattenrör inför miljöteknisk undersökning på Larslunds Plantskola utanför Stigtomta
4 - På uppdrag i Sankt Annas Skärgård
5 - Vid rörinspektion och spolning av stuprörsledning, pga fukt på källarvägg, åt ett fastighetsbolag i Linköping inträffade detta. Röret visade sig senare vara av. Detta tog sig i konkret uttryck genom att slangen jobbade sig upp från det trasiga röret ca 1 meter under mark och vidare upp ur marken till plattorna i trottoaren. Tittar man noga i bakgrunden så ser man en uppställd platta, samt högtrycksstrålar från slangen. Ett bevis om något för att detta är bra utrustning för att ta sig igenom rejäla avloppsstopp.
6 - Ibland är detta ett riktigt skitjobb. Bokstavligt. En ledning på en stor fraktterminal på Händelö utanför Norrköping hade stopp i sina toaletter. När vi öppnade ett lock utanför huset visade det sig att ledningen stod under tryck, och en hel del bajs & papper vällde upp på marken. Problemet kunde senare härledas till en ispropp i ledningen. Sådant löser vi genom att spola med hetvatten. Detta skapas på plats genom hetvattenpanna i fordonet.
7 - Vår filmbil. I den har vi olika kameror för rörinspektion, men även sökutrustning för ledningssökning.
8 - Vid detta arbete med frusna takavlopp fick vi ta hjälp av lift.
9 - Klövern i Linköping ville snygga till en vägg som fått en rejäl grönsvart påväxt. Med en spollans och bil med hetvatten så blev resultatet som nytt.
10 - En hel vägg renspolad åt en nöjd kund!
11 - Här suger vi upp vatten från ett översvämmat tak, där avrinningen inte fungerade.
 
 

Spolab AB   |   Linköping 013-139355   |   Norrköping 011-139355   |  Mjölby 0142-13935   |  info@spolab.se   |  © Spolab 2015