JOUR Dygnet Runt

Vi finns till hands när ni behöver hjälp!

Linköping
013 - 13 93 55

Norrköping
011 - 13 93 55

Mjölby
0142 - 139 35

Övrig info

Trygghet för dig Spolab har full ansvarsförsäkring, som täcker vållade skador på upp till 10.000.000sek.

Att tänka på

I dagsläget är det tyvärr alltför vanligt inom branschen med oerfaren personal. Tråkiga exempel finns med oerfaren personal som släppts iväg på svårlösta avloppsstopp och liknande, med resultat därefter. Översvämning. Materiella skador. Rejält nedsmutsat. Och framförallt olösta problem. Olyckor kan alltid inträffa, och även den bäste kan gå bet på problem. Men risken är avsevärt mindre med kompetent personal.

Att jobba med högtrycksspolning och avloppsstopp är ingen exakt vetenskap, och det finns heller ingen egentlig utbildning. Det kunnande personalen besitter förvärvas genom successivt införskaffade erfarenheter och lärdomar av mer erfaren personal.

Det är många faktorer att ta hänsyn till vid avloppsstopp. Tex lyssnar man väldigt noga på hur det låter i ledningen, känner av vinddrag och förändringar i den spolslang man arbetar med. Kan man ”lyssna” till allt detta så är man en god bit på väg att lära sig ”läsa av” individuella avloppsproblem.

Låt dig inte luras...

Tyvärr finns det numera aktörer som påstår sig ha mer erfarenhet och år i branschen än vad som är sant. Men kan enkelt kringå sanningen genom att tex använda ett gammalt aktiebolag som man byter namn på. Då är det enkelt att vilseleda att man drivit sin verksamhet under decennier, när man i själva verket är relativt nystartad. I företaget finns kanske max några års erfarenhet, men man ger sken av att inneha mycket lång erfarenhet...

Prisgaranti

Hittar du den tjänst vi erbjuder till ett lägre pris så matchar vi det priset upp till 7 dagar efter utfört arbete. Priset ska ha varit gällande det datum arbetet utförts.